Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,9 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,0
Comfort
8,9
Locatie accommodatie
8,6
Faciliteiten
8,4
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
8,8
Beoordelingen
    Caresse
    nl
    7,9
    6 oktober 2017
    Prima verblijf!
    Op de foto's lijkt het appartement groter en heeft een luxere uitstraling dan in werkelijkheid. Deur van appartement (5) sluit niet goed af van binnen. Een strijkijzer was wel handig geweest..
    Goede, fijne ontvangst, behulpzaam. Schone appartement. Op het complex (achter gelegen appartementen) is het rustig, ondanks de drukke weg. Voorzien van (bijna)alle faciliteiten. Fijne zwembad. Veel privacy bij het appartement. Lekkere hangmat.
    nl
    9,6
    30 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    S. Swaan
    cy
    9,6
    17 februari 2017
    Heel tevreden, voor herhaling vatbaar!
    Op 1 dag was men het pooldek aan het verven. Gedurende dat werk kon je aan een zijde het zwembad in/uit. Werk is nu klaar!
    Goed appartement, complete keuken en dichtbij alles! Mooie tuin, bloemen en zwembad waar men op uitkijkt.
    Francisco
    nl
    9,6
    6 februari 2017
    Geweldig!! Schoon, goed onderhouden, sfeervolle tropische tuin & een welkom ontvangst!
    Dagelijks bezoek van de manager voor een praatje maar die tevens alles weet te vertellen over Aruba en je van advies kan voorziet! Great great great!!
    Nicky
    nl
    9,2
    30 januari 2017
    in ons appartement was de WIFI-verbinding over algemeen niet goed ondanks versterker die er wel aanwezig was. positief is wel dat het gelijk weer opgelost werd als we er om vroegen
    Heerlijke plek met veel privacy, lekker zwembad, en rustige omgeving. Auto is handig om te hebben, maar op nog geen 5 minuten lopen zit een supermarkt en naar het strand lopen kost je een klein half uurtje. Fijn contact met erg behulpzame manager gehad.
    S.
    nl
    10
    26 december 2016
    Uitstekend
    waarde voor je geld, vriendelijk management, voor herhaling vatbaar
    Desiree
    nl
    8,8
    9 november 2016
    Heerlijke plek om te verblijven op Aruba.
    Er waren erg veel muggen wat ons er soms van weerhield om buiten te zitten. Het app was schoon, maar niet blinkend. Voor ons absoluut niet storend.
    Het was een heerlijk app. Complex. Kleinschalig en rustig. Mooi zwembad aanwezig. Wij hadden de studio waar alles aanwezig was wat we nodig hadden. Zulema was onze gastvrouw en die konden we gemakkelijk bereiken via Whatsapp en ze reageerde meteen met oplossingen! Perfect dus! Handdoeken en theedoeken konden op aanvraag extra gewisseld worden wat fijn was en de airco was zeer aangenaam!
    Joan
    nl
    7,5
    29 mei 2016
    Een volgende keer kiezen we zeker weer voor White Beach!!!
    Keukenblok net iets te klein. Graag een plankje en haakjes in de badkamer waar je de kleding aan kan hangen. En minpuntje: de vuilniston is stuk, en dat geeft alleen maar ergernis. Het zou geweldig zijn als er wat oploskoffie/thee aanwezig was voor de eerste dag.
    De hostess is erg flexibel en geeft meer dan voldoende info over het eiland. Het was vrij compleet ingericht. Het zwembad is mooi en goed onderhouden, net zoals de tuin. Genoeg kastruimte en alle apparatuur die je nodig hebt.
    JW
    nl
    7,9
    13 februari 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Sluiten